choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PragPromenader Prag Flygplatstransfers, Flygplatstaxi
INDEX | FLYGPLATSEN PRAHA | PRAG GUIDE | OM TAXICHAUFFÖRER I PRAG | TERMS & CONDITIONS | KONTAKTA OSS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Boka Online Flygplatstransfers
menu Bokning av transport från / till järnvägsstationen.
menu Taxi prislista från flygplatsen
menu Transferer från flygplatsen till övriga städer
menu Sakerhet
menu Bilpark
menu Våra chaufförer
menu Rekommendation
menu Oftast givna frågor
menu Lyxiga limuziner
menu Transfer personer vartsomhelst
menu Taxi i Prag
menu Speciell assistans
menu PragPromenader inom Prag
menu Exkursioner

Guiden.
För dem, som vill veta mer om Prags histori och minnesplatser vilka ser ni från båten, kan vi ordna också ackompanjemang av en licenserade guide. Vi kan ordna guiden i vilket som helst språk.
Lunch on the River
2 timmars båtresa inom Prag centrum. Lunch är förberedd i form av självserverings bord (smörgåsdbord).
Erfarna engelsktalande förare.
Våra anställda är erfarna engelsktalande förare, vilka känner till Prag mycket väl och specialiserat sig på transporter i Prag.
Dinner On The River
Under denna resa ni kan beundra arkitektoniska prags klenoder. Om ni besöker Prag för att uppleva en romantisk veckoslutet här, missa inte denna båtresan. dinner on the river
Båtresor på floden Vltava - ångbåtar och fartyg i Prag

Jazzbåtkryssning

Beställa en båtresa

Beställa en båtresa + dine package

åktur ackompanjerat med jazz

Jazzbåt Prag flod kryssningar

Båtresan börjar:

Längden på båtresan:

Pris per person:

20:30

2.5 timmar

590 CZK / 23 EUR (cruise only)

20:30

2.5 timmar

940 CZK / 39 EUR (dine package)

Båtresan börjar: kl. 20:30 (komm senast 30 minuter före avresan). Påstigning kajplats / färjelägge: Dvořákovo nábřeží vid Čech´s bron.


 

Good river cruise choice.
Båtens avgång är varje dag klockan 20:30 och båten kommer tillbaka till samma kajplats om 2.5 timmar senare. Under resan kan ni beundra gömda Prags klenoder ackompanjerade med kvalitet Jazz. Offert av levande musik beror på aktuellt program. Mat och dryck är inte involverade i priset, men ni kan betala för det på båten separat.


Prague Night Dinner Cruise

Cruise Times and Dates
Regelbundna båt avresor är varje kväll hela året utom 24. och 31. december.

Live-konsert
Alltid utmärkta musiker och ett helt band - trio, kvartett, ibland till och med en kvintett. Glöm bort enmansshower med keyboard! Många populära jazznummer spelas med en del latinsk jazz och blues. Jazz-specialister kommer inte att bli besvikna på musikernas höga kvalitet, och till och med icke-jazzfans kommer att njuta av den trevliga musiken och atmosfären.

 

Restaurang
Jazzbåten är den enda båten i Prag som erbjuder en a la carte-meny serverad vid ditt bord, med färska ingredienser och suverän mat. Jazzbåten restaurang anses vara den bästa flodcateringen i Prag. Det finns en fullständig trerättersmeny tillgänglig till ett specialpris (gourmet trerätters fläskmeny 390 CZK, utsökt trerätters kycklingmeny 350 CZK, laxmeny 490 CZK eller vegetarisk meny 350 CZK), och självklart ett stort urval av viner och cocktails.

 

Boat Interior - restaurant

 

Are the boats heated or air-conditioned?
Alla flodkryssningar sker med bekväma, väl underhållna båtar som är luftkonditionerade på sommaren och väl uppvärmda på vintern. Du kan också välja var du vill sitta beroende på vädret (på sommaren kanske du föredrar att sitta på däck och på vintern inne i båten) så att åka på en kryssning är trevligt oavsett väder.

 

Jazz Boat

 

Reservationen
För att på båten finns det bara begränsade antalet platser är nödvändig reservera båtresan i förväg. Er reservation bekräftar vi inom 12 timmar. I fall att ni avstår från denna båtresan minst 24 timmar i förväg, fakturerar vi inte några stornoavgifter.

Transfer från hotellet till kajplatsen
Till denna båtresan kan beställas också för ett pristillägg taxi transport till / från kajplatsen till hotellet. För en grupp som består av 1-4 personer fakturerar vi 300 CZK (enkel resa), för en grupp med 5-8 personer blir det 400 CZK osv.

Påstigning kajplats / färjelägge:
Hur kommer man enklast till kajplatsen? Båtavgångar är från den största prags kajplats. Terminal är beläggen under Čech´s bron, 10 minuter promenad från Gamlastans torget. Kajplatsen är också bredvid hotell Intercontinental. Närmaste tunellbana (metro) station – station Staroměstská, sträcka A. Närmaste spårvagn station – Právnická fakulta (spårvagn nr. 17).


Company Logo

Vandring I Prag Gratis

Båtresor på floden Vltava är mycket omtyckta, därför ångbåtar seglar på Vltava praktiskt sätt hela året.
Kort om oss
Vårt bolag har ordnat transport i Tjeckiska republiken och från flygplatsen redan i många år. Kort sagt erbjuder vi en pålitlig och komfortabel transport för fasta pris. Vi samarbetar med många flygbolag, hotell i Prag och resebyråer särskilt i Storbritannien.
Enkel bokning och betalning.
Ifall ni önskar att beställa transport från flygplatsen, fyll i ett ansökningsformulär eller ring till oss. Ni kan betala kontant efter er ankomst eller online med ett kreditkort (betalning i förväg) med hjälp av service Paypal.
Var försiktiga – låt Er inte bli bestulna!
HÄR KOMMER NI ATT FÅ VETA SORGLIGA HISTORIER FRÅN PRAGS TAXISERVICE
Våra bilar erbjuder er bekväm,
pålitlig och billig transport från eller till Prags flygplats. Ni slipper att vänta i kö för dyra taxibilar och upptrissade priser.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfer | Busstrafik | Kongress | Taxi i Prag | Sitemap
Prisjämförelse för transport från flygplats - PRAG APARTMENTS - PRAGUE GUIDE - PRAG ATT HYRA BIL - VÄDRET I PRAG - PRAG HOTELL - PRAG - PRAG TRAVEL