choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAG Exkursioner Prag Flygplatstransfers, Flygplatstaxi
INDEX | FLYGPLATSEN PRAHA | PRAG GUIDE | OM TAXICHAUFFÖRER I PRAG | TERMS & CONDITIONS | KONTAKTA OSS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Boka Online Flygplatstransfers
menu Bokning av transport från / till järnvägsstationen.
menu Taxi prislista från flygplatsen
menu Transferer från flygplatsen till övriga städer
menu Sakerhet
menu Bilpark
menu Våra chaufförer
menu Rekommendation
menu Oftast givna frågor
menu Lyxiga limuziner
menu Transfer personer vartsomhelst
menu Taxi i Prag
menu Speciell assistans
menu PragPromenader inom Prag
menu Exkursioner

Temaresor utan guide, upplysningar hur det funkar.
1) Priser som är angivna för dessa temaresor inkluderar pris per fordon (eller rättare sagt per fordonets kapacitet), inte per person. Priser inkluderar inga entré till att besöka olika objekten etc. Priset ingår endast transport och väntningen.
2) Samtliga temaresor utan en guide är 100% flexibila. Ni skall bestämma tid och plats för återhämtningen. Turens längd kan justeras på plats, om ni vill önska stanna längre eller åka bort tidigt då priset skall justeras direkt på plats. Fordonet är avsett uteslutande för er och därmed ni inte delar platser i fordonet med andra resenärer.
3) Chaufför som framför fordonet ger grundliga upplysningar om avtalad plats på engelska språket. Dessutom biljettpriset inkluderar även guide i någon av temaresor som t ex- Theresienstadt, slottet Karlstejn etc.
Är denna tjänst billigare än taxi?
Våra priser är något billigare än priserna hos seriösa taxibolag. I andra fall kan ni få betala 2 till 3 gånger mer.
Erfarna engelsktalande förare.
Våra anställda är erfarna engelsktalande förare, vilka känner till Prag mycket väl och specialiserat sig på transporter i Prag.
Dinner On The River
Under denna resa ni kan beundra arkitektoniska prags klenoder. Om ni besöker Prag för att uppleva en romantisk veckoslutet här, missa inte denna båtresan. dinner on the river

Flexibla privata utflykter

Våra privata utflykter är fullständigt flexibla och till och med din resplan kan skräddarsys till exakt vad du vill se. Förutom att ha möjligheten att kunna justera din resplan på din privata rundtur kan du även välja din egen tid för din rundtur, och hur mycket tid du spenderar vid varje sevärdhet (om du vill korta av din rundtur eller förlänga din tid till exempel, kommer vi att justera priset/väntavgiften på plats). Alla våra privata rundturer inkluderar:

-> Ett standardfordon: för grupper på upp till fyra personer använder vi standardfordon av sedanmodell, och för större grupper vanliga minibussar eller bussar. Priset inkluderar väntavgift vid destinationen och återtransport tillbaka till ditt hotell. När chauffören har tagit dig till ditt resmål inkluderar inte priset extra rundkörning på platsen (förutom att ta dig till den valda platsen där chauffören väntar på dig). Korta stopp på vägen för toalettbesök och förfriskningar ingår.

-> En engelsktalande chaufför: din chaufför ger dig grundläggande information om varje destination på din rundtur. Om du behöver mer information finns det tillräcklig information tillgänglig i gratis broschyrer och kartor från turistkontoren.

-> Guide som tillval
Privata rundturer inkluderar inte en guide såvida du inte väljer en när du gör din bokning – detta medför en extra kostnad. Guiderna är tillgängliga på tyska, spanska, ryska, portugisiska, italienska och franska. Guider räknas även in i din gruppstorlek. Till exempel, om ni är en grupp på fyra personer, och ni önskar en guide, så kommer priset att beräknas på en utflykt för fem personer.
Priserna för våra privata rundturer anges per fordonsgrupp istället för per person, så du betalar samma pris för en gruppstorlek med sedanfordon (1 till 4 personer) och samma pris för en gruppstorlek med minibuss (5 till 8 personer), etc. Med andra ord, ju fler personer ni har i gruppen, desto mindre behöver varje person betala.

departureFlexibla privata utflykter tillhandahålls på begäran (när du vill), endast för din grupp, exklusive inträdesavgifter och guide.

Kutná Hora 5,5 tim

Den historiska staden Kutná Hora, numera med på Unescos Världsarvslista, spelade en viktig roll på 1200-talet när en silveråder upptäcktes här. Dess berömmelse bestod ända till 1500-talet, när silverresurserna utarmades. Dess ökande rikedom och välstånd ledde till ett arkitektoniskt uppsving i staden och gav upphov till anläggningen av många vackra monument – det gotiska S:t Barbara katedral med fem mittskepp, det Italienska hovet med det Kungliga Myntverket, Stenhuset och andra gotiska och renässans-landmärken. Inte långt från Kutná Hora, i närliggande Sedleč, finns en unikt otrolig sevärdhet – ossuariet från barocken. Ossuariet är dekorerat med benen från omkring 40 000 människor, och dekorationerna inkluderar till och med en takkrona bestående av människoben. Staden är liten nog för att kunna utforskas på en enda dag, och är fri från de fula byggnaderna från kommunisteran som plågar många av landets småstäder, och ligger inte långt från Prag – alla dessa faktorer gör det till en mycket populär dagstripp. 

Pris: 2900 CZK per bil

 

Kutná Hora
Český Krumlov 9 tim

Denna pittoreska historiska stad i södra Böhmen, färgad av romantik, har varit inte utan anledning, den näst mest besökta staden i Tjeckien. Den är också med på UNESCOs Världsarvslista, med över tre hundra byggnader i det historiska centrat som åtnjuter denna skyddade status. Bland de bästa sevärdheterna att besöka är: slottet, det berömda Maskernas sal, den unika barockteatern, slottsträdgården med en Rokoko-fontän, Barberarens bro, hem tillhörande alkemister, Eggenberg-bryggeriet, hantverksmuseum och flodflottarna i trä. Staden vänder sig till besökare året om och kan enkelt besökas när som helst på året (under vintermånaderna är dock slottet stängt). 

Pris: 4500 CZK per bil

 

Cesky Krumlov
Karlovy Vary Tour 7 tim

Karlovy Vary är den mest berömda kurorten i Tjeckien. Kung Karl IV upptäckte de varma källorna här år 1358, och sedan dess har många personligheter, inklusive Beethoven, Chopin, Bach, och Peter den Store, njutit av de helande källorna. Ströva längs det vackra promenadstråket längs med flodstranden, beundra stadens arkitektoniska pärlor, provsmaka de otaliga varma mineralkällorna som finns spridda runt om hela det historiska centrat, köp utsökta spa-våfflor och besök möjligen de varma hälsobrunnarna, poolerna eller hälsocentren. Staden är även välkänd för produktionen av porslin och glas (Moser-fabriken) och Becherovka (ett unikt tjeckiskt örtbrännvin).

Pris: 3600 CZK per bil

 

Karlovy Vary
Terezín 5 tim

Det massiva citadellet Terezín (Theresienstadt) med mer än 4 km lmurar var ursprungligen en militärgarnison och fästning byggd på 1700-talet av Kejsar Josef II, och användes som ett skydd mot preussiska angrepp. Under andra världskriget använde nazisterna Terezín som ett transitläger och fängelse åt Prags Gestapo. Minns judarnas sorgliga historia på museet över Ghettot, dit mer än 150 000 judar skickades, och trots att det inte var ett avrättningsläger så fanns det efter krigets slut endast 17 247 överlevande.

Pris: 2300 CZK per bil

 

Terezín
Karlštejn Slott 4 tim

Fly till den medeltida fästningen mitt i den fantastiska landsbygden, och hinn ändå tillbaka för att njuta av Prags nattliv. Slottet är extremt populärt bland lokalbefolkningen och turister, och gatorna är packade med souvenirförsäljare, turistgrupper och till och med skolgrupper, särskilt under sommarmånaderna. Detta charmerande gotiska slott grundades år 1348, byggt av den tjeckiska kungen och romerska kejsaren Karl IV som en plats för att säkert förvara de kungliga skatterna. När du närmar dig Karlštejn by kan du njuta av utmärkta utsikter över Karlštejn och den omkringliggande landsbygden. När du anländer tar en kort promenad dig till slottsportarna, där du kan ansluta dig till en guidad slottstur. Senare kan du äta lunch på någon av de utmärkta lokala bypubarna eller restaurangerna.

Pris: 1600 CZK per bil

 

Karlštejn Castle
Pilsen-bryggeriet och Pilsen stad 6 tim

Under ett besök på det traditionella Pilsen-bryggeriet kommer du att introduceras till dess historia och ölbryggandets invecklade process. I över 160 år har bryggeriet producerat ett unikt öl som heter Pilsner Urquell. Denna öl har blivit en symbol för det tjeckiska hantverket att brygga ett fint öl. I rundturen på bryggeriet ingår givetvis provsmakning av detta gyllene vatten från Pilsen. Efter ett besök på bryggeriet kan du ta en promenad i stadens centrum, sedan äta lunch på den lokala ölrestaurangen Spilka, som är berömd för sitt traditionella tjeckiska kök och färsk Pilsner-öl på kran. Andra platser värda att se i staden är Stora Synagogan, vilket är den tredje största synagogan i världen, och det underjordiska Pilsen – de gamla passagerna under staden.

Pris: 3200 CZK per bil

 

Plzeň
Konopiště Slott 4 tim

Konopiště Slott, omgivet av fridfulla skogar, har en rik och varierad arkitektonisk historia. Det ursprungliga slottet byggdes som en fästning och uppvisar samma stil som franska citadell. Senare, i händerna på olika ägare, har residenset antagit utmärkande drag från både barock- och renässansstil. Den sista privata ägaren av egendomen var ärkehertig Franz Ferdinand, som ägde slottet fram till sin död vid första världskrigets början. Besökare kan se den berömda Trofésalen, som är en vittnesbörd över ärkehertigens kärlek för jakt; en stor hornsamling; Europas tredje största samling av rustningar och medeltida vapen; en skyttehall med rörliga mål; och en trädgård med italienska renässansstatyer och ett växthus. 

Pris: 1700 CZK per bil

 

Křivoklát Castle

Company Logo

Vandring I Prag Gratis

UK & Tjeckiska transportföretag
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Kort om oss
Vårt bolag har ordnat transport i Tjeckiska republiken och från flygplatsen redan i många år. Kort sagt erbjuder vi en pålitlig och komfortabel transport för fasta pris. Vi samarbetar med många flygbolag, hotell i Prag och resebyråer särskilt i Storbritannien.
Enkel bokning och betalning.
Ifall ni önskar att beställa transport från flygplatsen, fyll i ett ansökningsformulär eller ring till oss. Ni kan betala kontant efter er ankomst eller online med ett kreditkort (betalning i förväg) med hjälp av service Paypal.
Var försiktiga – låt Er inte bli bestulna!
HÄR KOMMER NI ATT FÅ VETA SORGLIGA HISTORIER FRÅN PRAGS TAXISERVICE
Våra bilar erbjuder er bekväm,
pålitlig och billig transport från eller till Prags flygplats. Ni slipper att vänta i kö för dyra taxibilar och upptrissade priser.
Jazz Boat
åktur ackompanjerat med jazz. Jazz Boat

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfer | Busstrafik | Kongress | Taxi i Prag | Sitemap
Prisjämförelse för transport från flygplats - PRAG APARTMENTS - PRAGUE GUIDE - PRAG ATT HYRA BIL - VÄDRET I PRAG - PRAG HOTELL - PRAG - PRAG TRAVEL