choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAG Exkursioner Prag Flygplatstransfers, Flygplatstaxi
INDEX | FLYGPLATSEN PRAHA | PRAG GUIDE | OM TAXICHAUFFÖRER I PRAG | TERMS & CONDITIONS | KONTAKTA OSS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Boka Online Flygplatstransfers
menu Bokning av transport från / till järnvägsstationen.
menu Taxi prislista från flygplatsen
menu Transferer från flygplatsen till övriga städer
menu Sakerhet
menu Bilpark
menu Våra chaufförer
menu Rekommendation
menu Oftast givna frågor
menu Lyxiga limuziner
menu Transfer personer vartsomhelst
menu Taxi i Prag
menu Speciell assistans
menu PragPromenader inom Prag
menu Exkursioner

Temaresor utan guide, upplysningar hur det funkar.
1) Priser som är angivna för dessa temaresor inkluderar pris per fordon (eller rättare sagt per fordonets kapacitet), inte per person. Priser inkluderar inga entré till att besöka olika objekten etc. Priset ingår endast transport och väntningen.
2) Samtliga temaresor utan en guide är 100% flexibila. Ni skall bestämma tid och plats för återhämtningen. Turens längd kan justeras på plats, om ni vill önska stanna längre eller åka bort tidigt då priset skall justeras direkt på plats. Fordonet är avsett uteslutande för er och därmed ni inte delar platser i fordonet med andra resenärer.
3) Chaufför som framför fordonet ger grundliga upplysningar om avtalad plats på engelska språket. Dessutom biljettpriset inkluderar även guide i någon av temaresor som t ex- Theresienstadt, slottet Karlstejn etc.
Är denna tjänst billigare än taxi?
Våra priser är något billigare än priserna hos seriösa taxibolag. I andra fall kan ni få betala 2 till 3 gånger mer.
Erfarna engelsktalande förare.
Våra anställda är erfarna engelsktalande förare, vilka känner till Prag mycket väl och specialiserat sig på transporter i Prag.
Dinner On The River
Under denna resa ni kan beundra arkitektoniska prags klenoder. Om ni besöker Prag för att uppleva en romantisk veckoslutet här, missa inte denna båtresan. dinner on the river

Delade utflykter

Eftersom de hålls vid fasta datum och tider är våra reguljära delade utflykter mindre flexibla än våra privata rundturer. Fördelen är att de sannolikt är billigare än privata rundturer och är också ett utmärkt sätt att möta nya människor på om du reser ensam. Din minibuss på rundturen är inte enbart reserverad för dig utan kan även delas med andra resenärer. Nackdelen med en delad utflykt är att du måste hålla dig till schemat och att det finns begränsad tid till att utforska varje plats på egen hand. Våra priser för reguljära rundturer debiteras per person, och inkluderar:
-> Upphämtning vid ditt hotell
-> Inträdesavgifter till sevärdheter
-> Lunch (på vissa rundturer)
-> En kvalificerad guide som berättar historian och bakgrunden bakom varje sevärdhet.

Tips: Om du bokar en delad utflykt hos oss och det är mer än 12 personer i din grupp kommer vi i de flesta fall kunna tillhandahålla ett fordon exklusivt för din grupp.

Rabatter: Få 11% rabatt om du bokar en flygplats- eller tågtransfer med oss och förbetalar online både för din rundtur och din transport. För att vara berättigad till denna kampanj måste du skriva “Transport and Excursion 11% discount” vid bokningen. Bokningar måste betalas minst 24 timmar före datumet för din upphämtning eller rundtur. Denna kampanj exkluderar redan rabatterade rundturer (inklusive erbjudandet på Överlägsen rundtur och Flodkryssning med middag). Standardpolicy gällande avbokning gäller.

departureReguljära organiserade utflykter hålls bara vid vissa tider och på vissa datum. De delas med andra, är guidade och inkluderar alla avgifter.

Kutná Hora 5,5 tim

Kutná Hora, ett medeltida centrum för silverbrytning, var den näst rikaste staden i kungariket Böhmen. Under din promenad i Kutná Hora kommer du att besöka den gotiska katedralen S:t Barbara och det Italienska hovet – ursprungligen ett kungligt myntverk. Inte mindre beundransvärda är de vackra stadsbohusen från gotisk, renässans- och barock tid, och den unika stenbrunnen från 1400-talet. Du kommer även att besöka en av de mest intressanta begravningsplatserna i världen – ossuariet i en liten närliggande by som heter Sedleč. Detta kapell är dekorerat med mer än 40 000 mänskliga ben, inklusive en takkrona och en vapensköld tillhörande den adliga Schwarzenberg-familjen.

Pris: Vuxna 990 CZK, Studenter 940 CZK, Barn 800 CZK.

 

Kutná Hora Tour
Český Krumlov 10 tim

Český Krumlov, en medeltida stad i södra Böhmen, har fortfarande nästan en sagoliknande charm idag, och är med rätta registrerat som ett världsarv hos Unesco. Du kommer att vandra genom staden i sällskap med vår guide och du kommer att äta lunch på en medeltida taverna. Efteråt fortsätter vi vår rundtur genom att besöka Krumlov Slott. Detta, det nästa största tjeckiska slottet, är utrustat med historiska möbler och är fyllt med konst, gobelänger och rikt dekorerade vapen. Eftersom slottet är stängt på vintern besöker vi under vintermånaderna České Budějovice, den forna kungliga staden grundad på 1200-talet.  

Pris: Vuxna 1890 CZK, Studenter 1890 CZK, Barn 1590 CZK.

 

Český Krumlov
Minnesmärket Terezín 5 tim

Terezín, ursprungligen en militär fästning bygg på 1700-talet av kejsaren Josef II, är oskiljaktigt knuten till andra världskrigets historia. Den mer kända muromgärdade garnisonsstaden Terezín (Stor Fästning) fungerade som ett samlingsläger för judar från hela Europa och användes av nazisterna i propagandasyften under Röda Korsets besök 1944. Den mindre kända Lilla Fästningen var ett grymt fängelse tillhörande Rikets hemliga polis – Gestapo. Om du är intresserad av andra världskrigets historia och Förintelsen, följ med oss till Lilla Fästningen i Terezín och museet som ligger i Stora Fästningen. På Ghettomuseet kommer du att påminnas om judarnas sorliga historia, där mer än 150 000 judar skickades till ghettot, som även om det inte var ett avrättningsläger, ledde till att vid krigets slut det endast fanns 17 247 överlevande.

Pris: Vuxna 1190 CZK, Studenter 1090 CZK, Barn 900 CZK.

 

Terezín Memorial Tour
Karlovy Vary 9,5 tim

Karlovy Vary är en välkänd kurort i Tjeckien. Dess historia började på 1300-talet, under Karl IV:s styre. De lokala källornas helande krafter testades av sådana storheter som den ryske tsaren Peter den Store och den tyske författaren Goethe. Karlovy Vary blev också berömt tack vare tillverkningen av det världsberömda Moser-kristallglaset, Carlsbad-porslin och örtbrännvinet Becherovka. Efter ankomsten startar programmet med ett besök på Moser glasfabrik. Från glasfabriken tar vi dig till centrum, där vår guide följer med dig på en promenad för att beundra de vackra promenadstråken med otaliga mineralkällor och arkitektoniska byggnader. Rundturens höjdpunkt är Vřídlo (Jättekällan) som är den mest berömda källan i Karlovy Vary. Den sprutar upp till en höjd på nästan 12 meter. Efter lunch kan du njut av fri tid för att utforska orten på egen hand.

Pris: Vuxna 1590 CZK, Studenter 1490 CZK, Barn 1290 CZK.

 

Karlovy Vary
Pilsner-bryggeriet och Koněprusy-grottorna 9 tim

Öl har bryggts i Pilsen sedan urminnes tider, och de första skriftliga anteckningarna om bryggning här är associerade med själva grundandet av staden Pilsen. Denna utflykt tar dig till bryggerimuseet, som har samlingar relaterat till handel, gillen och ölbryggarhistoria, och till buteljeringsfabriken och historiska källare, där du får smaka på färsk öl bryggd enligt ett urgammalt recept som många bryggerier världen över har försökt kopiera. Turprogrammet ändras något beroende på säsong. Under sommarmånaderna inkluderar rundturen ett besök till Koněprusy-grottorna, och under vintermånaderna ingår ett besök till staden Pilsen istället. Eftersom det är ganska kallt i bryggeriets källare och Koněprusy-grottorna, rekommenderas det att du tar med dig lite varmare kläder. Koněprusy är en liten by känd för det längsta grottsystemet i Tjeckien. Vår guide visar dig genom 600 meter av vackra karstgrottor. 

Pris: Vuxna 1890 CZK, Studenter 1590 CZK, Barn 1450 CZK.

 

Pilsen and Urquell Brewery
Dresden Tour 11 tim

Från att ha varit en fiskeby växten Dresden till en kurort och ett kungligt residens, för att senare bli huvudstaden i Sachsen. Zwinger- och Albertinum-gallerierna, Hofkirche- och Frauenkirche-kyrkorna och Sempers Opera är bland de viktigaste sevärdheterna i Dresden. Under andra världskriget förstördes staden fullständigt av massiva bombningar, men renoverades och återuppbyggdes. Resan inkluderar en biljett till det berömda barockpalatset Zwinger och konstgalleriet, där du kan beundra den “Sixtinska Madonnan”, den berömda målningen av Rafael, samt många uppmärksammade verk av de Gamla Mästarna från 1300-talet till 1600-talet (Rubens, Rembrandt, Poussin etc.).

Pris: Vuxna 1990 CZK, Studenter 1990 CZK, Barn 1550 CZK.

 

Dresden Excursion
Karlštejn Slott 4 tim

Karlštejn är ett av de mest besökta tjeckiska slotten, byggt av kejsaren Karl IV mellan 1348 och 1355. Detta gotiska slott fungerade som ett förvaringsställe för kungliga och kejserliga juveler och kronjuveler, och också som ett arkiv för statliga dokument. Efter att ha klättrat uppför kullen tar du en timmeslång sigthseeingtur av Karlštejn Slotts interiör. Din guide bekantar dig inte bara med slottets historia utan även med Karl IV:s liv och konst under hans styre.

Pris: Vuxna 890 CZK, Studenter 850 CZK, Barn 750 CZK.

 

Jindrichuv Hradec
Konopiště Slott 4 tim

Konopiště Slott ligger omkring 45 km från Prag. Det grundades på 1300-talet och år 1887 renoverades det av efterträdaren till Hapsburg-tronen, Franz Ferdinand d'Este. I slottets interiör kan du se inte bara Ferdinands stora konstsamlingar, otaliga statyer och målningar på temat S:t Göran, utan även beundra en av världens mest omfattande samlingar av historiska vapen.

Pris: Vuxna 950 CZK, Studenter 850 CZK, Barn 750 CZK.

 

Konopiště Castle

Company Logo

Vandring I Prag Gratis

UK & Tjeckiska transportföretag
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Kort om oss
Vårt bolag har ordnat transport i Tjeckiska republiken och från flygplatsen redan i många år. Kort sagt erbjuder vi en pålitlig och komfortabel transport för fasta pris. Vi samarbetar med många flygbolag, hotell i Prag och resebyråer särskilt i Storbritannien.
Enkel bokning och betalning.
Ifall ni önskar att beställa transport från flygplatsen, fyll i ett ansökningsformulär eller ring till oss. Ni kan betala kontant efter er ankomst eller online med ett kreditkort (betalning i förväg) med hjälp av service Paypal.
Var försiktiga – låt Er inte bli bestulna!
HÄR KOMMER NI ATT FÅ VETA SORGLIGA HISTORIER FRÅN PRAGS TAXISERVICE
Våra bilar erbjuder er bekväm,
pålitlig och billig transport från eller till Prags flygplats. Ni slipper att vänta i kö för dyra taxibilar och upptrissade priser.
Jazz Boat
åktur ackompanjerat med jazz. Jazz Boat

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfer | Busstrafik | Kongress | Taxi i Prag | Sitemap
Prisjämförelse för transport från flygplats - PRAG APARTMENTS - PRAGUE GUIDE - PRAG ATT HYRA BIL - VÄDRET I PRAG - PRAG HOTELL - PRAG - PRAG TRAVEL